Nem ez számít. 250 napnál már majdnem mindegy, hogy 250, vagy 270
De köszönöm!
Ott már tényleg mindegy.
Mi a helyzet veletek, srácok?
Nem nehezebb, nem könnyebb. Most szinten tartok:)
Veletek?
Nálam is hasonló a helyzet. Bár most könnyű.
Este szokott ramjonni legtobbszor a kenyszer, ilyenkor zenet hallgatok tellorol fulessel Az mindig segit
Remélem továbbra is beválik. Miket hallgatsz?
Nirvana, dalriada, white town - your woman, the doors - riders on the storm
Ebből csak a Nirvana és a Dalriada mond nekem bővebb dolgokat. A többit is hallottam már, de csak felületesen. Én most az Epica-ra vagyok rágyógyulva.
Erdemes azt a ket szamot meghallgatni
Tény. Remek dalok. Mi a helyzet veletek, többiek?
Én továbbra is jól bírom. Szerencsére most elkerülnek a kisértések. Mostanában így szokta. Megvárja míg megszokom hogy nincs, aztán hirtelen jön a késztetés, és akkor már elfelejtem hogyan kell küzdeni ellene.
Nektek mi a leggyakoribb hiba?
“Csak még egy.” Komolyan, szánalmas. Nem tudom, hányszor játszottam ezt el, de visszatekintve rohadt szánalmas voltam.
Nyugi. Mindenki igy kezte
De akkor is. Még így is, hogy csak 5 napja megy a NeverAgain challenge-m. Rohadtul gyengének érzem magam. Amúgy most rohadtul nincs kísértés.
Bocsi hogy ezt mondom de hamarosan lesz (nem akarlak letorni, inkabb csak felkeszitelek az elkerulhetetlenre) De ne aggodj idovel egyre hosszab ideig fogod birni egyre konnyebben
Kezd azzal hogyha jon egy ilyen gondolat azonnal mondj neki nemet. Minel tobbszor mondasz nemet annal konnyebb lesz megallni a dolgot.
En mar eljutottam arra a szintre hogyha valami szexualis almom van az alombeli enem is nemet mond ( es nem lesz wet dreamem) olyankor kivaltkeppen jo kedvel kelek fel
amiota nofapezek megtortent eletem elso tudatos alma is amugy
Nyílván fog jönni. Amúgy nem lenne kihívás. Remélem, fogok tudni nemet mondani. A tudatos álmodás amúgy menő.
Kaptam Basic trust-ot. Jó az valamire?
Passz. Ez is egy badget?
Bixlow, érdekes, hogy álmodban is nemet mondasz én nekem szokott kb havonta nedves álmom lenni, de akkor mindig valami álmomban izgató dolog van. És szerintem ez úgy működik, hogyha a test érzi, hogy üríteni kell, akkor olyan hormonokat termel, ami ezt segíti, és ez az álom a velejárója, és emiatt ürül ki.
És ezért is szokott nehéz lenni neves álom előtti napokban.
Mit gondoltok?
Első hét teljesítve. Már csak a hátralévő életem van vissza.