Szia!
Úgy tudsz csatlakozni, hogy megadod a megosztási kódod (“sharing code”), és a többiek felvesznek. Te is fel tudod venni a többieket.
Ez a számláló mellett jobbra van, ha elcsúsztatod. Ott van egy 3 pontos opciók gomb, arra rányomva már kiigazodsz.
A lényeg hogy látod a többieket akiket felvettél, és látnak azok is akik felvettek.
Illetve ha van valami megosztani valód, akkor akár ebben a fórumban el is tudod mesélni.
Üdv itt ^-^
Ez az első ilyen hosszú streak-em, ma reggel majdnem megtörtem. Aztán elővettem jobbik eszem, és gondoltam megkérdezem hogy vannak a magyar fiúk kitartás neked is Kázmér!
Hehe koszi Neked is mindjart meglesz
M, P volt kozbe kozbe de a 30. nap utan elhataroztam, hogy ezentul sokkal komolyabban veszem, ugyhogy se P se M, se O de meg gondolat se!
Teljesen meg akarok szabadulni ezektol a gondolatoktol, kiakarom tisztitani az elmemet.
Sracok ezt figyeljetek mit kaptam DIgitalis kinai nagyfal
Ezt ha beirjatok a HOSTS fajlotokba garantaltan minden P oldal elerhetetlen lesz
Link: http://pasted.co/3b683871
CTRL-A hogy az egesz szoveget kimasold
A hosts file itt talalhato: C:\Windows\System32\drivers\etc\ ← ebbe a mappaba keresd.
Admin jog kell hozza hogy modositsd
Zseniális, és nem árverés.
Köszi szépen!
Én ezt találtam, már még nem próbáltam:
Állítsd be a telefonodon (vagy a gépeden is akár) a felnőtt tartalmú weboldalak tiltását a DNS szerver módosításával. Keress rá Google -n: “DNS szerver módosítás android”,
és használd ezt a kettőt:
Dns1: 208.67.222.123
Dns1: 208.67.220.123