Mencari orang malaysia

#1

Nama aku ahmad.Umur 21 tahun.Tinggal di Perak.Aku sebenarnya mencari kawan supaya senang nak berkomunikasi.Nak cari orang Malaysia ni susah jugak la sebab berbanding negara lain.Jadi aku harap ada la orang baca posting aku ni

1 Like
#2

Aku orang Malaysia lah, orang Cina, sekarang kat Penang. Kau nak cari orang perak ke?

#3

Tak kisah orang mana-mana pun asal kan yang tinggal di Malaysia

#4

Jom share sama-sama 4e9c71

#5

C7a8b1 ni aku punya id mohon add

#6

I orang MY jugak, nak tanya, apa itu code ya?

#7

Sharing code, untuk tambah companion

#8

e50812
Thank you

:smile:

closed #9

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.